En lyckad dag!

Då var vi hemkommen från årets sista utställning för våran del, det känns lite tungt att vi inte kan åka på SWFs utställning i Lerum i november och vi har valt att inte åka på avelskonferensen heller, då det inte är så långt kvar till bebis kommer och jag har lite problem att sitta länge med...
 
På dagens utställning fick Isadora och Zafir följa med! Den var på Länghems Ridklubb, så nära och bra och öppen för alla raser, med 31 anmälda hästar var det en alldels lagom utställning för Zafir, eftersom det var första gången hon var med ute! Jag är jätte nöjd med hur hon skötte sig och hon har verkligen en underbar trav=)
 
Zafir och Isadora gick själva i sin klass, då dom hade delat upp först i ras och sen i äldre än 3 år och yngre än 3 år. Och vilket jag inte trodde så gick Zafir före halvsyster Isadora. Så Zafir gick vidare till BIS-ringen, där hon slutade som reserv Best In Show med 41 poäng! Det var bara 3 som fick 40 poäng eller mer, så Isadora med sina 39 poäng var inte långt efter. Nu har jag inte Isadoras kritik här, men så här löd Zafirs kritik:
 
Typ: Feminin, utmärkt rastyp - 9
Huvud, hals och bål: Utrycksfullt huvud, lång hals välansatt, välliggande bog - 8
Extremiteter: Något matt rygg, starkt kors, relativt korrekt - 8
Rörelser i skritt: Taktmässig skritt något kort - 7
Rörelse i trav: Lätt trav med bra hasarbete - 9
 
Domare för dagen var Ronny Johnsson.  
 
Det var kul att Zafir fick komma ut en gång i år!
Min Vackra Zafir som man verkligen kan se både pappa Caracas och mamma Zamora i=)
I väntans tider, medan Per springer med isadora.
 
 
 
Isadora ville inte riktigt bli bra på bild idag.. men så är det ibland och det kommer ju fler tillfällen!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Åh! Så kul! Grattis! Klart Zafir är fin :), bådar gott för framtiden! Isadora med såklart! Stort grattis till Ågården Er som producerar så fina hästar!

2012-10-20 @ 19:33:48
Postat av: Mikaela

Stort grattiS! :D Du har såå fina hästar. Och Isadora förtjänar självklart mer poäng, 39p var alldeles för snålt.. Du ska vara stolt över Zafir och Isadora.. :)

2012-10-20 @ 22:46:54
URL: http://mikaelasnygging.blogg.se
Postat av: Christina

GRATTIS till världens bästa uppfödare! :-) Zafir är underbart fin, både till utseende och personlighet. Håller med Mikaela; alldeles för snålt med poäng till vackra Isadora!

2012-10-21 @ 07:56:52
URL: http://blogg.stall-llacheu.se
Postat av: Maria Borvall

Tack så mycket=) Man blir ju lite stolt över sina små bebisar när dom visar framfötterna och annars också för den delen! Sen måste jag ju bara tillägga att vi har några fina till salu med, bara så ni vet;))

2012-10-22 @ 20:56:52
URL: http://www.agardensstuteri.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0