VARNING...

Jag brukar inte hänga ut folk (företag), men jag blir så irriterad så jag måste.. Ett företag som heter 121.nu har lurat oss att vara med på deras sökmotor på nätet, som inte ger ett dugg och då undrar ni hur jag vet det?!? Jo, för vi har tydligen redan varit med ett år utan att vi vetat om det, då kan det ju inte vara någon lyckad affärsidé... och nu när dom ringde igen så fanns det ingen ångerrätt så det var bara att vara med ett år till och när vi fick räkningen så var den på 3660:- Hur kul är det att betala så mycket pengar för ingenting???

Så nu har jag försökt att få bort räkningen i en vecka men det är tydligen helt omöjligt, först och främst så var det svårt att få tag på dom och dom lovade att ringa upp fast dom inte gjorde det, bara det är ganska oseriöst tycker jag... Det enda dom kunde göra var att sänka räkningen med 1000:- och det är väl i och för sig snällt, men så tråkiga pengar ändå.. För man blir ju inte rik av att ha ett litet stuteri, man får ju vara glad om det går runt utan såna tråkiga räkningar=(

Så från och med nu så kommer jag inte ens prata med telefonförsäljare...

Fina Caracas!

Dagens inlägg tänkte jag ägna åt vår fina hingst! Jag tyckte ju bra om Caracas redan innan vi köpte honom. Hade haft turen att fått rida honom en del då jag hade Wilma i samma stall som honom när jag bodde i Gislaved och innan Caracas flyttade upp till Östersund där vi köpte honom ifrån. Förutom att han har gjort bra ifrån sig i utställningsringen, så är han även en fantastiskt ridhäst, stabil och snäll så att vem som helst kan rida honom med! Att han verkar trivas med livet när han får gå med sina ston och föl är inget jag tvivlar på. I år blir han 19 och det är ju egentligen ingen ålder för en häst..

Förra året fick vi två föl efter honom som vi är jätte nöjda med och det här året kommer fyra nya förhoppningsvis. Jag kan knappt vänta, det är en sån spännande period vi har framför oss nu med alla föl=)

Nu hoppas vi på många fler år med denna fantastiska häst, för vad skulle vi göra utan dig?


15/2

Nu var det ett tag sen igen som jag uppdaterade.. varför blir det alltid så?? Men det mesta rullar på som vanligt här på gården! Mina föräldrar var nere förra helgen och hälsade på (träffade Lowa för första gången) och äntligen så var avstyckningen till deras lilla gård klar, så dom passade på att skriva klart alla papper. Och vi är överlyckliga för att vi får utnyttja stallet och åkrarna! Vi fick ju tillgång till gården redan i september, så att vi hann renovera där lite innan hästarna flyttade in!


Lilla G i den nyrenoverade lösdriften!

Vi har för tillfället väldigt hala hagar och det har bidraget till en halt häst=( Hon är i alla fall lite bättre nu, så jag hoppas att hon snart är helt bra. Men hon fick i alla fall flytta till en så gott som isfri hage och så står hon på box på natten och nånting positivt som kom från detta var att Isadora fick flytta från sin mamma och bli sällskap till Zamora. Isadora fann sig väldigt snabbt och verkar inte alls sakna sin mamma. Isabella stötte ju ifrån sig Isadora för över en månad sen, så hon verkade bara tycka det var skönt när vi flyttade henne.

RSS 2.0