Unghästarna!

Träningen med Dusk går vidare och det lutar mer och mer att vi åker till Lerum och visar honom på Riks, det är ju dumt att missa när det är så nära med och han har utvecklats en hel del de senaste veckorna, tog lite kort igår! Man får ju bortse från Pers klädsel;)
 
 
 
Sen har Wonder kommit tillbaka, så nu är hon ute på annons. Det är bara att hoppas att vi hittar någon bra köpare till henne så småningom. Hon är så snäll och trevlig och hon kommer bli en sån fin ridhäst! Stor kommer hon bli och det märks att hon växer så det knakar!
 
Zafir, Wonder och Rosette går nu själva på 10 hektar, men dom verkar trivas med livet ialla fall! Lite bilder sen igår på dom, men tyvärr så blev det inte så många för minneskortet blev fullt...
 
 
 
 
 
 

Blogg tips!

Jag har länge tänkt att jag ska lägga ut lite härliga bilder på Wilmas första föl Ågårdens Wiper, som numera lyssnar till namnet Lucky! Hans ägare och bästa kompis Christina har verkligen lagt ner mycket tid och kärlek på honom och det är så roligt att följa deras utveckling som verkligen går framåt med stormsteg! Så jag tycker verkligen ni ska gå in och läsa (det finns så mycket läsvärt i bloggen) och kolla på alla bilderna. Tillskillnad från mig är hon väldigt duktig att uppdatera sin blogg med=) Fler såna hästspekulanter tack;))
 
http://blogg.stall-llacheu.se/
 

 
 
 
 

Dålig uppdatering, igen...

Varför ska det vara så svårt att hinna med att skriva några rader i bloggen?? Det känns som det alltid hamnar i sista hand, men jag ska försöka att bättra mig!
 
En rolig nyhet har vi i alla fall och det är att Zamora är ultraljudad och dräktig, så vi kommer förhoppningsvis att få ett föl nästa år! Jag är väldigt nöjd med Zafir, så det blir spännande att se vad hon ger denna gång!
 
Dusk är anmäld till Riks i Lerum, men jag är tveksam på om vi kommer att åka med honom.. Vill ju inte att han ska se liten ut för sin ålder ( och Walesiska domare brukar ju gilla att dom är grova...) och trots att han äter ganska mycket kraftfoder, så har vi svårt att få upp honom i vikt, så han ser lite tanig ut fortfarande.. Men det hade varit roligt att åka för träningsskull också! Vi får helt enkelt se vad vi bestämmer oss för.
 
 
 
 
 
Det var lite kort från oss, men som sagt nu måste jag bli bättre på att uppdatera!
 
 

RSS 2.0