Zafir på utflykt!

I dag har Zafir fått prova på att vara utan sin mamma hela dagen, så snart är det dags att gå ut och flytta tillbaka henne. Vi har börjat med lite sakta avvänjning av henne med, jag tycker det är lite trevligt att ha alla fölen tillsammans och så skulle det bli jämnare fördelning i lösdrifterna om hon såsmåningom flyttade dit permanent!
Så här glad var Ice över det nya sällskapet...

Ågårdens Wonder

Idag tog vi lite nya bilder på Wonder och nu ligger hon ute på hästnet! Jag är säker på att den som väl kommer för att kolla på henne kommer att ta med henne hem=) Hon charmar och utvecklas åt rätt håll! Här kommer lite smakprov!
Snö=)

Äntligen har det kommit lite snö och kyla! Allt blir så mycket ljusare och trevligare, även om det blir lite mer jobb med vattnet till hästarna, men det är det verkligen värt! Det är ju i alla fall lite roligare bakgrund att ta bilder i och imorgon har Ingela lovat att hjälpa mig att ta lite kort på Wonder, det är lite svårt att få till det bra när man är själv med en missnöjd liten Lowa, hon tycker att vagnen är väldigt tråkig om den inte rullar...

Det har inte blivit mycket dator nu när vi har haft Bollnäs-besök, men det är ju precis som det ska vara=) Så nu är det lite mail att ta igen och innan idag så kollade jag runt på lite sidor som jag brukar ha lite extra koll på och däribland finns förstås Iglatjärns blogg (http://iglatjarn.blogg.se/) och dom skänker jag den varmaste tanken till då det har visat sig att alla våran favorit Gwylfah inte har något föl i magen längre=( Jag blev så ledsen när jag fick sms från Madde om detta.

Och något annat tråkigt som jag läste där var att Caracas fina pappa Burhults Black Commence har fått vandra vidare, men han har ju levt ett långt fint liv hos Gunn på Burhults stuteri och ridskola, hela 25år blev han! Så därför tänkte jag hedra hans minne av lite bilder på hans son och barnbarn som finns här på vårat stuteri!


Caracas - en vacker 20-åring


Isadora - Våran allra första avkomma


Zafir - En väldigt trevlig cob som vi har tänkt att ska stanna på stuteriet!


Wonder - kommer att bli en toppen vän till den som köper henne! Någon?


Ice - Ser tråkig ut på bilden, men är en riktig liten pärla=) Även han till salu!


Lowa 1 år - var så nöjd med sin nya säck, hon riktigt gosade ner sig i den!


Linus - den inneboende korsningen, jätte söt, men inte som en cob förstås;)

Nytt år och nya möjligheter!

Usch så länge sedan jag gjorde ett inlägg, men det har minst sagt varit fullt upp här.. Kanske inte jätte mycket med hästarna, men lite renovering istället! Nu har turen kommit till Lowas rum och vi har satt slutdatum den 17:e (när lilla tjejen blir 1år), så dom två senaste veckorna har varit hektiska, men jag tror hon kommer att gilla det! Mycket rosa kan jag avslöja=)

Rosette har i alla fall varit jätte duktig när det gäller inridningen, än så länge (peppar, peppar) har hon inte gjort något dumt och hon lyssnar väldigt bra! Hittills har det varit mest paddock, men även skogen en gång! Tänkte hon skulle ridas några gånger till och sen blir det vila från ridningen, hon är ju faktiskt inte ens 3.

Fölen eller det kanske är dags att säga åringarna=) växer och är inne i en liten "ful" period, men den ska ju alla små igenom så det är bara att gilla läget! Jag måste ta och fota lite mer också, dels så att jag kan uppdatera hemsidan och bloggen med aktuella bilder, men sen måste jag även ta tag i att försöka sälja Ice och Wonder, även om jag gillar båda jätte mycket så måste man se sina begränsningar och i det här fallet är det framför allt tiden som inte räcker till=(

Jag ska inte lova att uppdatera oftare för då blir det inte av, men jag ska verkligen försöka!

Ha en god fortsättning på det nya året!


Så avslutar vi med en bild på Wilma och mig på poänghoppning, skulle tro att det 6 år sedan och det är ungefär så bra på att uppdatera jag känner mig=)


RSS 2.0