Hästarna mår fint dom med....=)

Här rullar det på i full fart! Lowa är så snäll så idag fick hon vara hos farmor Yvonne och faster Emma medan jag kunde umgås lite med hästarna, det var jätte skönt att komma ut lite i det fina vädret. Det var ju nästan en vecka sedan jag var ute hos dom i längre än tio minuter! Men jag har inte behövt vara orolig för Ingela (Isadoras ägare) har varit här morgon och kväll och skött om dom, så det har verkligen varit guldvärt! Jag har lagt upp lite mer bilder på Lowa, men den här gången finns dom på hemsidan för det går så himla mycket snabbare (förmodligen för att jag inte har förstått mig på bloggen än..) Direkt länk: http://agardensstuteri.se/sida24.html

Lowa

Nu har jag snott lite plats här på stuteribloggen, så att mina släktingar/vänner i norr kan få se lite mer bilder på den sötaste tjejen i världen! Då jag inte har kommit på hur jag laddar upp flera kort samtidigt här på bloggen, så blev det ganska många inlägg, men så får det helt enkelt vara! Lowa föddes den 17/1-10 kl 06,40. Hon var 51cm lång och vägde 3490g. Nu är vi alla nöjda och glada att vara hemma!

Tre dagar gammal!

Rosa är ju självklart när man är tjej och det är väl nästan Hello Kitty med!Body från Emma och Niclas.

Två morgontrötta..

Lowa blev så söt i sin pyjamas som hon fick av faster Emma på hemkomstdagen!

Den lilla familjen hemkommen från BB!


Lowa med faster Emma


Lowa i den fina korgen som farmor Yvonne har bäddat och gjort iordning!


Med pappa i soffan!


Bara så söt


En dag gammal


Trygg hos pappa


Lowa med fina kläder från faster Frida


En nöjd liten tjej!


Lilla Lowa 8 timmar gammal!


Välkommen till världen!


Idag var det vaccinationsdags!

Idag fick fölen sin andra spruta och dom skötte sig lika bra som förra gången, men det är alltid kul att se hur dom reagerar när det händer lite nya saker! Wiper kommer nog bli en klippa, han har verkligen fått sin pappas lugna temperament och hetsar inte upp sig i onödan och mamma Wilma är ju också lugn, men har lite sämre tålamod bara...=)

Nytt år och nya möjligheter!

Nu när vi gått in i 2011 känns det som det är dags även för oss att förnya oss lite, så steget blev en stuteriblogg, så nu kommer ni kunna läsa om det som sker på stuteriet här istället för på "Nyheter" som innan! Allt är som det ska här, även om det är väldigt lugnt på ett stuteri under vinterhalvåret! Pers ardenner Aqua har flyttat hem till Pers föräldrar och istället har vi Pers syster Fridas nya ridhäst här. Känns kul att ha en ridkompis så fort jag kommer igång med ridningen igen! Alltid roligare när man är två som ska ut! Vi önskar alla en god fortsättning på det nya året!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0