Mycket som har hänt...

...och säkert kommer jag glömma hälften!
 
Jag måste börja med att skriva att vi ska köpa tillbaka våran allra första uppfödning Ågårdens Isadora (hon kom 11 dagar före Lucky). Det här är en häst som alltid har legat mig väldigt varmt om hjärtat, så det känns som ett väldigt bra beslut, men det innebär att vi istället ska sälja både Zafir och Zavanna. Vi har alltid sagt att ett sto efter Caracas ska vi ha kvar och det har varit Zafir, men eftersom vi har kvar hennes mamma och kommer kunna få fler fina föl efter henne så känns inte det här beslutet så jobbigt! Isadora är betäckt med Iglatjärns hingst Tyrrestrups Highlight och detta kommer ju verkligen bli hur spännande som helst och lite extra roligt när vi fött upp mamman.
Ågårdens Isadora den dagen hon blev tilldelad avelsdiplom.
 
Sen har det kommit ett nytillskott till stuteriet:) Denna vackra 1-åring är en halvsyster till våran Zamora (båda är e. Tireinon High Noon) Lilly är en väldigt trevlig och social tjej som gick direkt in i våra hjärtan!
Två Walesare i hagen Tegi och Lilly
 
Vi har även haft en praktikant med oss under fyra veckor och det var verkligen toppen för hästarna, Linnea gjorde ett bra jobb med Tegi och unghästarna som vi riktade in oss mest på, sen fanns även Wilma hemma och igång då, så det blev lite ridning! Det var absolut inget problem att få dagarna att gå..
 
Och så har jag fått en liten rapport från Hanne i Norge som köpte Wonder för snart ett år sedan, allt går jätte bra med henne och hon är hur cool som helst och redo att sättas framför vagn!
Ågårdens Wonder
 
Sen har vi vackre Lucky (Ågårdens wiper) Wonders ett år äldre helbror, som jag har varit och besökt två gånger den senaste tiden, lika trevligt båda gångerna!
Lucky
 
Första gången var vi ner och lämnade Wilma, som Christina ska ha på foder ett tag framgenom och det var så kul att se Wilma och Lucky tillsammans igen! Lucky har verkligen fått mycket från både Wilma och Caracas och har utvecklats och blivit en riktigt vacker cob herre, den bästa om vi frågar Christina förstår;)))
Återföreningen mellan mor och son
 
Detta är en bild som jag bara måste låna från Christina, mötet mellan en cob och en WM, båda så blänkande och fina! Vill du läsa mer om Lucky, Wilma och Tornado och framförallt Christinas träning, tankar och idéer, så måste du gå in på hennes blogg: sunthastfornuft.bloggo.nu/ det är så mycket bra läsning och tillskillnad från mig så uppdaterar hon sin blogg;)
 
En häst som också har flyttat är Ågårdens Whiskey, numera kallad Alert. Han bor nu lite norr om Göteborg i ett trevligt litet (5 boxar) stall, med stora hagar och då menar jag riktigt stora fina hagar!  Det känns som även han har kommit helt rätt och jag tror att Jessicah kommer att få många trevliga stunder med denna coola kille!
Alert i sitt nya hem. Jag kunde inte låta bli att låna denna underbara bild Jessicah!
 
Sist men inte minst har vi dessa två salu-tjejer också då:) Men det har varit intresse på båda, så nu håller vi tummarna för att vi kan hitta lika fina hem till dom med!
Ågårdens Zafir (e. Vallas Caracas u. Derwen Queen Zamora)
 
Och helsyster Ågårdens Zavanna
 
Äntligen en liten uppdatering, även om jag säkert glömt jätte mycket.. och jag ska verkligen försöka att uppdatera lite oftare, men ingen idé att lova något;)
 
 

RSS 2.0