Kul fredag=)

Det har varit fullt upp i Påsk med lite allt möjligt...

I fredags så hade vi väldigt trevligt besök av Christina (Wipers ägare) och Johanna (som har sin häst i samma stall som Christina). Vi hade en väldigt trevlig förmiddag med mycket hästprat såklart=) Johanna hade med sig sin kamera och hon tog en heldel fina bilder och jag tänkte dela med mig av några stycken så ni också får chansen att se! Tack Johanna för att jag får låna bilderna!

  
Detta är kärlek=) Wiper och Christina har många roliga år framför sig!


 

 
Caracas älskar att komma ut och visa upp sig!


Lite mer bilder...

Kameran har blivit en kär vän nu och jag försöker att ha med den ute så mycket jag bara kan, idag blev det lilla Z som fick vara fotomodell=) Jag hoppas att jag inte tråkar ut er, men kan inte låta bli att lägga ut lite fler bilder på henne! Har inte bestämt riktigt än vad hon ska heta, har lite olika förslag, men jag tycker alltid det är svårt att bestämma sig...Ågårdens Z...

I natt kom äntligen årets första föl! Tyvärr så missade jag fölningen, men det gör ju inte så mycket när allt går bra. Hon lurade oss ganska bra faktiskt.. Verkade inte alls som det var dags inatt vid 24 när vi kollade sista gången, så jag ställde aldrig klockan. Men vaknade 4.00 och slog på TV:n och där stod ett litet föl och diade=) Det var nästan så jag fick nypa mig i armen och se så det var sant... Jag ville inte störa dom när allt såg så bra ut, så jag försökte att somna om, men det var inte lätt kan jag säga. Så 5.30 när det äntligen hade börjat ljusna, sprang jag ut för att hälsa på nykomlingen och till min stora förvåning så var det ett litet sto!! Gissa om jag blev glad?!?

Fölet kunde inte ha valt en bättre dag på att komma ut med tanke på vädret! Här får ni lite bilder på underverket=)
Äntligen vår=)

Det blir ofta prat om vädret, men idag måste jag bara nämna det, för det har verkligen varit en fantastisk helg!! Nu känns det äntligen som våren har kommit på riktigt och man vill bara vara utomhus hela tiden!

Igår flyttade vi lite hästar här hemma, det var dags för Wiper att flytta ifrån sin mamma (Wilma) på heltid och det innebar att vi fick göra vissa förändringar i lösdrifterna. Så numera går Caracas, Wiper och Isadora på "andra sidan" (som vi kallar våran nya lösdrift) och Wilma, Isabella Rosette och Gullan i den gamla lösdriften. Zamora och Gwylfah har vi inne på nätterna. Och idag är faktiskt dagen då Zamora har tid för sitt föl, men jag får nog vänta ett tag till, men den som väntar på något gott....=)

Det blev lite bilder igår i alla fall, men tyvärr så hann Isadora och Wiper springa en del innan jag kom med kameran, så dom ser lite slitna ut... =(


Wiper galopperar glatt i sin nya hage.


...och lite trav med!


Fina Caracas innan han släpps ut med dom två små busarna.


Caracas och Isadora hälsar på varann, det var ju lite mer än två månader sedan dom traffades!


Ågårdens Isadora


Två väldigt snygga cobston Lilla G och Zammi


Iglatjärns Gwylfah


Kolla in detta cobhuvudet, kan det bli mycket bättre? (Iglatjärns Gwylfah)


Fina Zammi, nu väntar vi bara på att fölet ska komma=)


Derwen Queen Zamora


RSS 2.0