Vi kommer sakna dig..

Här händer det saker kan man säga.. Eftersom jag verkligen har fått fyra super föl i år och egentligen skulle vilja behålla alla, men det förstår ju alla att det inte går😒så har jag fått fatta vissa beslut... Ilona släppte jag för att jag vet att hon får det kanon med Tanja och jag kommer att få följa henne på nära håll ändå. Zacaroll ska jag också sälja eftersom vi har två hingstar redan och det räcker... Men Wilja med den perfekta teckningen och efter våran fina Caracas och undan Wilma som jag haft i tio år, men som jag nu har sålt, måste ju vara kvar! Och sen sist ut var ju Tegi att föla och ut kom detta ljuvliga stoföl!!! Och jag får ju aldrig chansen att göra om denna kombination, så hon lämnar inte gården heller😃
Ågårdens Tegwen
 
Men tyvärr så går det ju inte att ha hur många avelsston som helst, även om jag är väldigt nöjd med dom jag har.. och ett av stona har det varit mycket tjat om sen jag köpte tillbaka henne, men jag har hela tiden sagt att nu ska jag spara Isadora för att ha kvar ett bra sto efter Caracas, men nu när jag fått Wilja så har jag ju ett efter han ändå..
Ågårdens Wilja och Lowa
 
 
Så ett stort grattis till Christina (som har Wilmas första föl) och hennes bonus dotter Cleo till denna pärla, jag vet ju att hon kommer få ett 5-stjärnigt hem hos er!!!
Ja, då återförenas våra allra första föl här på stuteriet! detta är en gammal artikel från våran lokaltidning.
 

Vilken lycka!!

 
Imorse kom äntligen årets sista föl:)) och det blev ännu ett vackert stoföl! vet inte hur jag ska sammanfatta årets föl, jag är så himla nöjd med alla fyra, har svårt att tro att det kan vara sant! Har inte fått något bra kort, men måste ju bjuda på lite bilder i alla fall:))
 
 
Derwen Tegi med hennes stoföl (livmoders import), e. Derwen Sea Adventure 

Ågårdens Zacaroll!

Ja, det tog två veckor innan lilla Z fick sitt namn, men nu är det bestämt och här kommer lite bilder på prinsen med:)
 
 
 
 
 

Derwen Dusk

 
 
Lite bilder på Dusk från 3-års testet! Dom tre första är tagna av Monica Svensson och de andra av Christina Åkesson. Tack så mycket för lånet av bilderna!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0