Saknar ord..

För fyra år sedan sålde jag denna häst till denna underbara människa. Vad jag inte visste då var att det skulle blir början på en riktigt fin vänskap, jag och Christina har skickat hundratals mail och träffats så fort vi fått chansen. Jag har aldrig träffat någon som har avgudat sin häst som Christina gjorde med Lucky och det var verkligen ömsesidigt❤️ Livet är så orättvist. Idag fick Lucky galoppera vidare till de gröna ängarna och det gör så ont.. Tänker så mycket på dig Christina medan tårarna rinner..

Vår!!!

Vilken härlig vecka det varit, sol och uppehåll gör verkligen att man blir ännu piggare!! Hästarna har fått sin beskärda del av pyssel och motion och Tanja har plikttroget varit här och hjälpt till!
 
Zamora fick en lugn barbacka tur och Wilja en lite promenad, varför kan inte båda hästarna bli bra på samma bild?!?
 
Min vackra Wilja igen❤️
 
Dusk gör tappra försök att charma Rosette som inte alls är intresserad..
 
en stor Joy i vårsolen, beräknad till månadsskiftet mars-april, ska bli så spännande!! Tarddant i bakgrunden.
 
söta påhittiga Lilly gillar att vara med vad som än händer!
 
Här lite barbacka ridning med Tanja.
 
Tegwen ute på promenad!
 
imorgon kommer veterinären ut för vaccination och tandkoll, så det blir fullt upp, men roligt!

Mer Dusk

Förra onsdagen var det återbesök för Dusk nere i Helsingborg och veterinären likaså kiropraktor tyckte att han svarat bra på behandling/medicin, så det var ju väldigt positivt!! Nu tyckte hon att vi skulle öka med stretching 2ggr/dag och sen blir det återbesök om en månad, hoppas allt går åt rätt håll då med:)) Tack Christina för att du kom och höll oss sällskap!
 
I övrigt så rullar allt på som vanligt, tiden springer iväg och det gillar jag, håller ju på att längtar ihjäl mig till fölen kommer nu:)
 
Lowa har fått en egen liten ponny som hon verkligen älskar och det är väl knappt att jag vågar skriva att det blev en liten shettis... WM vore ju klart mycket bättre, men har ju en på tillväxt i alla fall:)
 
 
 
 

RSS 2.0