Äntligen!!

 
 
 
Då var årets första föl här:))) och lite extra roligt är att det kom ut precis vad jag önskat mig, helt otroligt!!! Christina (Luckys ägare) frågade mig för några månader sig vad jag hoppades på och jag sa: ett vackert svart stoföl med fyra vita och någon fin teckning i huvudet och det var tydligen inte för mycket begärt😜
 
Det är alltså Wilma som är mamma och Caracas som är pappa och därmed fjärde helsyskonet!
 
 

Hingstvisning i Vetlanda

I söndags var dagen som vi väntat och sett fram emot så länge! Dusk var putsad och enligt oss väldigt vacker=)  Han var väldigt på tårna över att stå på box med massa andra hingstar, fast han skötte sig väldigt bra ändå tycker jag, han är bra för han lyssnar och skulle aldrig få för sig att dra, även om det fanns en och annan hingst som han säkert gärna hade tagit en fight med;)
 
Väl inne i ringen så var han fortfarande spänd och ville inte alls visa någon bra skritt och när det väl var dags för trav så sprang han med huvudet böjt och visade inte alls någon lysande trav heller, även om den var bra mycket bättre än skritten.
 
Efter en lååång väntan, alla hingstar får sin kritik på eftermiddagen, så var det bara att konstatera att han inte fick komma med i kvalitetsboken denna gång.. Men skam den som ger sig, nästa år är vi med all sannolikhet på plats igen och då ska vi lyckas!
 
Han fick alltså raden 88778 och 38 poäng.
 
Nu laddar vi för ett 3-årstest i maj istället och hoppas på lite av en revansch...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0