Varför kan jag aldrig lära mig..

 
 
...att uppdatera oftare. Ja, att det ska vara så svårt! 
 
En hel del har hänt sen sist, Isadora har flyttat ner till Christina och broder Wiper/Lucky och funnit sig väl tillrätta, vilket jag var helt övertygad att hon skulle göra:) Christina och Lillmatte Cleo är överförtjusta och äntligen får Isadora den uppmärksamhet hon förtjänar och verkligen trivs med! Jag vet att jag länkat innan, men tillskillnad från mig så är Chistina bra på att uppdatera sin blogg! gå in och läs: sunthastfornuft.bloggo.nu
Ågårdens Isadora precis innan vi lastade.
 
och när vi ändå är inne på min vän Christina, så får Jag hjälp att fixa till min hemsida!! Äntligen ska den få sig ett lyft, just nu är det jag som ligger lite efter med information, men hoppas att jag får lite tid imorgonkväll (för dagarna vill man ju inte sitta inne..;)) det är ju skoj bara man börjar!
 
Ett nytt avelssto/ridhäst har anlänt med:))) en mycket, mycket vacker dam som heter Derwen Tarddant, helsyster till våran lilla Tegwen! Hon gick på stora cob-auktionen i Wales i oktober och med hjälp av Ifor Lloyd som erbjöd sig att ropa åt mig så gick detta väldigt smidigt! 2008 när Derwen hade sin auktion för att minska ner på hästantalet, och jag köpte Zamora så gick Tarddant för £3800 och var en av unghästarna som gick för mest pengar, vi fick henne lite billigare nu.
 
 
Derwen Tarddant
 
På måndag är det dags för Zacaroll att flytta till sitt nya hem i Vikbolandet utanför Norrköping! Det blir spännade att se vad Jonna kommer tycka om sin lilla cobkille:) Zacaroll har tur och får resesällskap av lilla Viktor (welsh ponny) som jag fick i returlass när vi lämnade Wilma i Skåne, så smidigt när man kan hjälpas åt lite!
Ågårdens Zacaroll
 
Det var lite kort och jag har säkert glömt hälften..
 
 
 
 

Hösten

Jaha, då var hösten här och inte har jag mer tid med bloggen fast att jag har det så lyxigt att jag är hemma på gården och jobbar med hästarna och allt som hör till. Tiden går så snabbt hela tiden och det är väl roligt med!
 
igår var vi (jag och Tanja) iväg till Lerum och visade Dusk på Unghästutställning som SWF och framförallt Gunn och hennes tjejer anordnar varje år. Hos Gunn som har Burhults stuteri och ridskola finns många släktingar till våra hästar, då hon också har Derwen stam på sina cobbar! Så det är alltid roligt att hå runt att kolla lite:)
 
Dusk fick bara 38 poäng, men vet ju att han kan få bättre på fler än en bedömningspunkt, så vi laddar vidare på hingstvisning 2015!
 
 
 
Sen har ju Wilma åkt ner till Sandra och där går allt toppen, Wilma verkar trivas och Sandra är helnöjd, så det känns jätte skönt!
 
På torsdag åker Isadora ner till Christina och jag och alla som känner henne vet hur mycket hon och Cleo längtar!! Vet att Isadora kommer stormtrivas, vilken häst skulle inte trivas hos Christina:)
 
Det var lite kort, hoppad att jag är lite snabbare med nästa inlägg;)

RSS 2.0