Isabella+Caracas

Vi hade våran kära, men mycket speciella Isabella i nästan fyra år och hon hann få tre helsysskon här.
 
Och med bara några få dagars mellanrum så har jag fått bilder både från Ice och Illusions (Numera Milo) ägare, vet att jag sagt det innan, mendet är så kul när man får vara med på ett hörn fast de är sålda=)
 
Vi börjar väl med yngst och går uppåt!
 
Ågårdens Illusion "Milo" Född 2012
 
 
 
Milo ser ut att trivas med att ha börjat sin utbildning! I framtiden ska han bli körhäst och säkert ridas lite ibland med!
 
Ågårdens Ice Född 2011
 
 
 
 
 
 
 Ice har varit lite sen i sin utveckling (och är fortfarande lite efter) så Therese har tagit det väldigt lugnt med honom, men nu ha de börjat med lite frihetsdressyr! Som jag har nämnt innan så jobbar Therese som instruktör på Horse Vision (http://www.horse-vision.se/se) Så man kan ju säga att Ice är i trygga händer, vilket känns extra behövligt med denna lilla kille eftersom han är lite vaknare än andra cobar..;)
 
Det tredje och älsta helsyskonet har vi ju här hemma på gården!  Ågårdens Isadora är född 2010 och ska snart ge oss vårat första "barnbarn" vilket vi ser väldigt mycket fram emot såklart! Henne har jag lagt ut ganska mycket bilder på så denna gång blir det bara en!
 
 
Tanja rider barbacka på en väldigt snäll 4-åring!

RSS 2.0