Lite allmänt!

Här rullar det på som vanligt, vi har ju faktiskt haft uppehåll i flera dagar nu, så hagarna har så smått börjat torka upp lite, vilket är underbart! Idag är det 10grader varmt och till och med lite sol, så det är perfekt höstväder och bara Lowa vaknar till liv så ska vi ut en sväng till hästarna! Idag har jag gått en vecka över tiden med, så nu borde väl bebis vilja komma ut snart, så att jag så smått kan börja rida igen om bara tiden räcker till.. Det återstår att ser, men jag håller tummarna för det!
 
I tisdags kom Isabellas elitdiplom och Rosettes avelsdiplom=) Isabella har samlat ihop 150 poäng på sina avkommor, det är inte illa!
 
Per görl ett jätte bra jobb med Dusk och kör han ungefär tre dagar i veckan. Harvar lite paddock och kör ut någon stock från skogen, ibland kan han göra något ryck precis när han ska börja dra, men oftast är han lugn och snäll! En riktigt trevlig kille är han i alla fall=)
 
Isadora är iväg i två veckor till Hagård Hästgård för att få hoppa lite i ridhus och bli lite tömkörd, nyttigt för dom att komma iväg lite, så i vår innan 3-års testet så behöver hon nog bara åka dit för lite repetition!
 

Kommentarer
Postat av: sara s

Vem vill komma ut till detta tråkiga väder, lite sol så dyker bebben nog fram...

2012-11-17 @ 19:12:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0