Fjordglimt Isabella

 
Våran vackra Isabella har tilldelas Elit tackvare sina fina och duktiga avkommor! Det känns jätte kul och som ett bra bevis att hon har lämnat fantastiska föl! Hon har fått 6 hingstföl och 3 stoföl och båda stona undan henne som visas på premiering har fått Diplom och nästa år är det dags för våran uppfödning Ågårdens Isadora, så då hoppas vi att hon går i sina systrars fotspår=)
 
Som många vet är detta ett mycket speciellt sto och vi har nu valt att inte ha henne i avel mer, det har´varit ett väldigt tufft beslut som vi diskuterat mycket både jag och Per och med andra uppfödare och hästintresserade och dom flesta (i allla fall dom som träffat Isbella) stödjer vårat beslut...
 
Nu är det mesta fixat för vintern, alla hästar har fått flytta hem och alla hagarna är renoverade, så i vinter tänkte vi slippa ha någon häst på rymmen. Förra vintern rymde dom över till grannens kor tre gånger och det tänkte vi slippa nu!
 
Idag fick jag ett väldigt trevligt samtal fån en tjej som har varit här och kollat två gånger på våran lilla Illusion, hon hade bestämt sig för att köpa honom, så i början av december flyttar han till sin nya matte Linda i Falkenberg! Det känns riktigt bra, där kommer han få bli kör- och ridponny så småningom! Han och Isabella står i olika boxar på natten och det går jätte bra, första dagarna ville han gärna vara hos mamma, men nu följer han med helt frivilligt till sin box=)
 
 

Kommentarer
Postat av: Ingela

Grattis fina Isabella.

2012-11-02 @ 20:56:59
Postat av: Mikaela

Vad ska Isabella bli istället för avelssto?? Eller ska ni ha henne som sällskapshäst? Isabella är så fin:) Grattis! Kommer sakna Illusion..

2012-11-03 @ 18:01:27
URL: http://mikaelasnygging.blogg.se
Postat av: Maria Borvall

Våran vackra Isabella kommer att få springa på dom evigt gröna ängarna.. =(

2012-11-05 @ 07:46:54
URL: http://www.agardensstuteri.se
Postat av: Linda Wennström

Han är så fin den lilla prinsen! Jag längtar efter den dagen när han kommer hem till mig!!

2012-11-05 @ 10:06:55
Postat av: Maria Borvall

Det är ju inte långt kvar nu Linda! Och jag måste säga att han är jätte duktig, han klarar sina små dagliga uppgifter galant och har växt mycket mentalt den lilla herren=)

2012-11-05 @ 14:11:33
URL: http://www.agardensstuteri.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0