Lite som hänt...

Förra helgen var jag och Ingela och 15 andra welsh intresserade på visningsclinic hos Mia på Kallareds Stuteri, det var mycket lärorikt och man fick mycket tips på bra produkter mm. Sen är det ju alltid väldigt roligt att träffa och prata med personer som har samma intressen, på utställningar har man ju oftast så fullt upp och kanske lite nervös med, så det blir inte samma sak!

Dom senaste veckorna är det lilla Rostte som vi lagt mest energi på, nu är det ju bara sju dagar kvar tills det är dags för hennes 3-årstest, det ska bli väldigt spännande, hon ser riktig bra ut nu och hennes kondition börjar bli bättre med! På tisdag är det sista löshoppningen för henne och sen är det bara att ladda!

Sen har vi haft lite besökare här med, förra söndagen var Christina som har Lucky/Wiper här och hälsade på med sin syster, dom var här för att kolla lite extra på vissa hästar, men jag skriver mer om det när något är bestämt! Och igår hade vi en tjej med sina döttrar här som kollade på Wonder och nu är det bestämt att dom ska låna henne på foder ett tag för att se om dom gillar henne, sen ska dom låna Zamora med över sommaren, så att hon kommer ut och blir riden lite mer! Här är det bara att inse att vi inte riktigt hinner med, så det blir nog toppen=) Dom bor bara 2 mil härifrån, så det blir lätt att hälsa på!

Det var lite kort vad som har hänt, jag ska försöka att uppdatera lite oftare=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0