Hingstvisning i Vetlanda

I söndags var dagen som vi väntat och sett fram emot så länge! Dusk var putsad och enligt oss väldigt vacker=)  Han var väldigt på tårna över att stå på box med massa andra hingstar, fast han skötte sig väldigt bra ändå tycker jag, han är bra för han lyssnar och skulle aldrig få för sig att dra, även om det fanns en och annan hingst som han säkert gärna hade tagit en fight med;)
 
Väl inne i ringen så var han fortfarande spänd och ville inte alls visa någon bra skritt och när det väl var dags för trav så sprang han med huvudet böjt och visade inte alls någon lysande trav heller, även om den var bra mycket bättre än skritten.
 
Efter en lååång väntan, alla hingstar får sin kritik på eftermiddagen, så var det bara att konstatera att han inte fick komma med i kvalitetsboken denna gång.. Men skam den som ger sig, nästa år är vi med all sannolikhet på plats igen och då ska vi lyckas!
 
Han fick alltså raden 88778 och 38 poäng.
 
Nu laddar vi för ett 3-årstest i maj istället och hoppas på lite av en revansch...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Som jag sa, nu bryter vi ihop och kommer igen! Här taggas det för Kvaliteten och senare ungponny-tävlingar :) Vi tar nämnden ett annat år när det känns rätt igen. Hoppas få se Dusk snart igen!

2014-04-03 @ 11:14:02
URL: http://www.iglatjarn.com
Postat av: Maria Borvall

Helt rätt Sofia! Jag har faktiskt kommit över detta fall nästan helt😃 Som sagt nu blickar vi framåt och visar "våra" vackra hingstar för resten av Sverige!

2014-04-03 @ 23:37:54
URL: http://agardensstuteri.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0