Då fungerade tekniken:)


Ågårdens Isadora

Nu är det bara två veckor kvar till 3-årstestet för Isadora:) ska bli riktigt spännande det är ju våran allra första avkomma och det känns så kul nu när dom (vi hade två första året och Lucky kommer förmodligen visas på 3-årstest i augusti) har blivit så pass gammal att man kan se lite mer vad det kommer bli av dom! Och nu skulle jag haft en bild här på Isadora, men telefonen vill tyvärr inte vara med mig, så jag får försöka lite senare..
 
 
Nu är jag och Per påväg till Göteborg för att ha en riktigt trevlig helg på Horse Showen och bo på hotell helt själva, vilken lyx:) Största tack till Pers föräldrar och syster som gör detta möjligt!!

Milo

 
 
Fick lite bilder av Ågårdens Illusions (Milo) ägare! Visst ser han väldigt fin ut?! Han blir ett år i slutet  av maj, så han är ju bara en liten bebis än! Det är så kul att man kan följa sina uppfödningar lite även om man inte är på plats, internet är bra till mycket:)

Lite bilder

Det verkade som det bara gick att få med en bild i varje inlägg när man skrev från mobilen, så nu har jag lagt upp dom på datorn istället så kommer alla i samma!
 
Börjar med fina Isadora!
 
 
 
Fortsätter med foton på halvsyskonenen bus..
 
 
Sen har vi Zafir!
 
och avslutar med Dusk=)
 

Vår:)

 
Det är fortsatt lugnt på stuteriet! Isadora tränas inför 3-årstestet och imorgon ska hon till Hagård Hästgård för lite repetetion! Efter det ska vi köra Rosette till Malin och Lina och detta blev mycket tidigare än jag vågat hoppas på, vi hade bestämt att Lina skulle låna henne i sommar så kan hon bli riden och stå till försäljning där, vi saknar ju både ryttare och tid här! Men så hörde Malin av sig idag och kunde ta henne redan till helgen! Vilken lycka för min del!
 
Jag hade ju många bilder som jag tänkte dela med mig av, men det går inte att ladda upp som jag vill..

RSS 2.0