Lite allmänt!

Att gå i väntans tider är jobbigt, i alla fall när man inte riktigt säkert kan veta när det blir... Jag pratar självklart om Wilma. Först så trodde jag inte att hon var dräktig, vi betäckte ju henne bara en gång på fölbrunsten och även om hon gick med Caracas hela förra hösten så kände jag att tog hon sig inte första gången så blir det inget, för under dom åren vi har haft Caracas, så har hon aldrig låtit honom betäcka henne i frihet.. men det gjorde hon tydligen förra hösten! I April började hon gå upp väldigt mycket i vikt, så vi åkte och ultraljudade henne och visst var det ett föl där, men när det är så långt gånget är det svårt att se exakt när det ska bli, men veterinären trodde någon gång i Juli och nu är ju snart augusti slut med=( Så jag säger bara, SNÄLLA WILMA FÖLA SNART!!!
 
Idag fick vi fint besök av häst och vagn och så mysigt det såg ut! Dom var ute på långrunda och visst blev man lite sugen att åka med=)
 
 
Idag hann jag och Ingela med att löshoppa Isadora och Dusk med och vi började med Isadora och tyvärr så tänkte jag inte på kameran då... Isadora har verkligen fått flyt i hoppningen och tycker det är super kul, nu gör hon som pappa Caracas och bara springer runt, runt och hoppar och hon gör det med fin teknik med, så bilder på henne får vi ta nästa gång det är dags på hoppning! Dusk har fått hoppat några språng när vi varit ute och busat i paddocken och han förstod direkt vad det var frågon om och även han gör det mycket bra=)
 
 
 
 
Sen var det ju väldigt länge sedan jag la ut bilder på Illusion, han växer och har blivit riktigt stor nu och äntligen lite tuffare! Imorgon kommer hovslagaren och chipmärker och gör klart allt till passet, så sen ska dom faktiskt få gå ut lite på det stora betet innan hösten är här, så det blir en stor dag för lillkillen imorgon!
 
 
 
Ja, det var ju en liten uppdatering i alla fall=) Mest bilder som vanligt, men det är väl roligast med!

Mer Dusk=)

Så underbart vacker bild!
 
Fick så fina bilder av Sofia på Iglatjärn från Riks, så med risk att tråka ut er trogna läsare med mer bilder på lillprinsen, så bara måste jag lägga ut dom! Hade ju tänkt att få upp dom på hemsidan, men den vill tyvärr inte fungera för tillfället...
 
Tack Sofia för att du delar med dig!
 
 
 
 
 

Mer bilder från Riks!

 
 
 
 
 
 
 
 
Nu gick det äntligen att ladda upp lite fler bilder, det är nog dags för en ny dator här... för det ska alltid krångla när jag ska skicka eller ladda upp=(

Riks i Lerum!

Igår så var det äntligen dags för utställning igen, jag har ju velat lite fram och tillbaka om han hullmässigt var redo att visa sig för Walesisk domare, men för lite mer än en vecka sedan så bestämde vi att vi åker, om annat så är det ju väldigt bra träning! Vi hade ju aldrig kunnat drömma om att det skulle gå så bra och första gången han skulle trava i ringen så visade han sig vekligen från sin bästa sida, han riktigt flöt fram och jag rös i hela kroppen!
 
Han fick guld och väldigt fin kritik! Sen tog han även hem Junior Championatet och blev tillslut även BIR Reserv av väldigt många vackra cobbar, det var verkligen hårt motstånd vilket gör det extra kul! Det var 53 cobbar anmälda, jag har inte riktigt koll på hur många som visades för det var lite strykningar.
 
Sen märktes det att han blev lite tröttare ju längre dagen gick och jag förstår honom i den värmen! Så några gånger fick han inte till traven riktigt lika bra, men vad gör väl det han är ju bara 1 år och i det stora hela så skötte han sig exemplariskt bland så många andra hästar och i transporten med för den delen.
 
Tack för alla gratulationer vi fick och tack till SWF och framförallt Gunn för en mycket trevlig utställning, det här var en sån utställning man hade kunnat åka utan häst och bara suttit och njutit av vädret och alla vackra hästar som visades!
 
 
 
 
 
 
 
 

Rasparad i Håcksvik

Igår var det rasparad i Håcksvik och Dusk fick representera welsh cob! Perfekt träning inför Riks nästa helg. Dusk var jätte duktig trots att det var många hästar att kolla på, det enda som inte var så lätt för honom var att stå still, han gillar verkligen inte flugor och bromsar, men vem gör det?!?
 
Gillar denna bild på hans huvud, han ser så busig ut=)
 
 
 
 
Två snygga hingstar;)
 
 
 
 

Fina Zamora!

Igår var vi och hälsade på Zamora och gänget på Ekedal! Malin red Zamora och hon har blivit så fin och vilken bjudning och steg hon har, jag kunde inte annat än att bara njuta av att se dom=) Vilken häst jag har!
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0