Mer kort på lilla W!

Vilken tur vi hr haft med vädret idag, vilket jag inte trodde när jag klev upp och det ösregnade. Så nu har de i alla fall fått varit ute några timmar idag och njutit av fint höstväder!
 
Inte heller Wilmas efterbörd ville släppa denna gång, så tidigt imorse fick jag ringa veterinären som fick komma ut och hjälpa oss, men nu är det löst och hon mår fint! Det är konstigt att det blev så på både Isabella och Wilma i år, men aldrig haft problem med det innan.. Men jag frågade veterinären och han sa att det bara var otur...
 
se
 
 
 
 
 
 

Äntligen!!

16 September, lite sent att få föl kanske,men jag kan bara säga äntligen är han här! Ja, det blev ett till hingstföl och även Wilma valde att föla på dagtid i år och jag som har vakat på nätterna i ganska många veckor nu...;) Lilla W är lite mindre än hans helsyskon har varit vid födseln, men precis som sina syskon och mamma är han svart med stjärn!
 
Imorgon ska jag försöka få lite bilder utifrån om vädret tillåter det, då blir det alltid lite bättre!
 
 
 
!
 
 
 


 
 

Rosette

Igår åkte vår kära Rosette till sitt nya hem i Varberg och det är lite blandade känslor, men hon kommer till ett toppen hem där hon kommer att få alla chanser att utvecklas och få visa sig på tävlingsbanorna och även verka inom aveln så småninngom! Men hon har ju varit en liten favorit från min sida sen hon kom och hade hon varit en decimeter högre så hade jag aldrig sålt henne, men det här kommer nog bli hur bra som helst och det var ett sånt här hem jag ville hitta åt henne, så all lycka till nu Christina och hoppas ni får många trevliga stunder tillsammans!
 
Lite bilder från igår, innan hon åkte!
 
 
 

RSS 2.0