Ågårdens Illusion!

Lillkillen växer och blir vackrare för varje dag, tänk vad dom små förändras mycket på korttid! Och vilken förmån man har som uppfödare att följa deras utveckling, även om det är lite slit emellanåt;) Tänker kanske mest på det kalla vinterdagarna när vattnet är fruset och man får bära hinkar till förbannelse från huset.. Men såna minnen är ju som bortblåst denna delen av året, nu är det enda jobbiga all knott och andra småkryp, dom gör mig (och inte minst hästarna) galen!

Imorgon är det dags att vaccinera hästarna, annars är det ganska lugnt på hästfronten. Zamora som har varit hemma en vecka för betäckning, ska åka tillbaka till sina sommarfodervärdar imorgon efter sprutan. Jag har hunnit med att rida henne tre gånger sen hon kom hem och OJ vilken skillnad det är på henne, Malin Josefsson och co. har verkligen gjort ett kanon jobb med henne, så det känns bara kul att hon åker tillbaka och så får jag förhoppningsvis komma dit och rida några gånger till i sommar=)
Hingstar=)


Först en bild på alla vår Caracas, hittills är han far till alla cobföl som fötts på Ågårdens Stuteri!


Sen fina Dusk, som kanske i framtiden får ta över Caracas jobb!


Han är så lugn och snäll på alla sätt och vis, men vi skulle behöva ha upp honom i bättre hull, men det borde komma det med.


Söta, men något speciella Ice. Skulle behöva komma till någon som bara har tid för honom. Snäll och gosig, men plötsligt kan det dyka upp lite hjärnspöken..


Ice kommer bli så vacker, men är lte sen i sin utveckling, men vänta bara till han blommar=)


Den minsta i gänget och helbror till Ice. Nu har han fått sitt namn - Ågårdens Illusion- Tack Christina för namnförslagen=)


Ågårdens Illusion med mamma Fjordglimt Isabella


Lite bilder på fölis=)


RSS 2.0