Nu går det åt rätt håll!

Då var det dags för ett litet inlägg igen! I helgen har jag och Per och en hel del andra varit på Göteborg Horse Show och det var lika roligt som det brukar. Vi var där på lördag och söndag och lyxade till det med hotell=) Och idag fick jag ett samtal om att jag hade vunnit ett täcke på en tävling på showen, ibland ska man ha tur=) Våran lilla Lowa fick vara hemma hos farmor, farfar och fastrar. Även om man hinner med att sakna henne när man är borta så är det fantastiskt skönt att få åka själva ibland! Vi har tur för det är bara glada miner när vi frågar om barnvakt=)

Nu börjar man äntligen känna att våren närmar sig, det tråkiga är väl att våra hagar blir så leriga, innan hösten ska vi försöka hinna gräva bort det leriga och sanda upp, så vi slipper leran till nästa vinter.

Vi har börjat lite smått med löshoppning, det är ju inte jätte långt kvar innan 3-års testen om man vill visa på våren.. Rosette tycker det är så där, men jag hoppas att det kommer gå bättre när hon kommer in i det! Isadora däremot tycker att det är hur kul som helst och gör det dessutom bra!

Här kanske det kommer att flytta någon häst inom kort *hoppas* det finns intresse i alla fall, men inga papper skrivna, så jag håller det hemligt så länge=) Annars är det lugnt med det mesta här, Zafir har fått flyttat till Caracas hage på heltid och från och med idag så får Ice och Wonder stå i stallet på natten, så nu får dom nya rutiner och ta ett stort steg in i vuxenvärlden!

Dom här bilderna känns jätte gamla nu när snön har varit borta ett tag, men dom är i från början av februari och dom nyaste jag har, lite skärpning hade inte skadat!


Lowa älskar pulkan och när snön försvann så tog vi in den och den är en favorit även inomhus!


Min fina lilla Zafir


Mamma Zamora är lika fin hon


Syskonen bus -  Isadora och Rosette


Jag gillar den här bilden på Rosette, hon ser så himla söt ut!


Vackra Isadora


Ågårdens Ice

Nu har det ju blivit lite bilder på Wonder och Zafir i dom senaste inläggen, så nu är det inte mer än rätt att Ice får vara med också! Idag efter att Ingela hade tränat klart med Isadora, så passade jag på att hämta Ice för att få lite bilder på syskonen, tyvärr så hann det inte bli så många innan batteriet tog slut=(Man kan inte säga något annat än att det syns att dom här hästarna är syskon=) Tyvärr så kom Isadora bakom Ice på alla bilder, men det får vi ta igen snart!


RSS 2.0