Lite smått och gott!

Snart är Wilmas föl tre veckor och jag tycker det är dags för lite nya bilder på honom! Vi har ju tyvärr haft mycket regn, så det blir en hel del i stallet, men det får dom ta igen senare!
 
 
 
 
År han inte vacker, vår lilla kille?
 
Förra onsdagen fick Ice sluta sina dagar som hingst och börja sitt nya som valack! Nu ska han bara återhämta sig helt och sen hoppas jag att hitta en ny ägare till honom. Han är ju lite känsligare, men vilken fin bästa vän han kommer att bli till någon som är beredd att lägga lite tid!
 
Idag skrittade Ingela för första gången på Isadora, (tyvärr blev det inga bilder på detta då jag höll i grimskaftet), men hon skötte sig utmärkt och det blev några varv på gårdplanen med en väldigt glad Ingela på ryggen=) och sen fick hon springa lite i paddocken, hon utvecklas verkligen fint och nästa år ska bli Isadoras år, med 3-års test och förhoppningsvis lite fler utställningar! I år har det blivit två stycken för henne och 41 poäng båda gångerna, så det är ju riktigt bra och nu har vi en kvar att åka på, det blir mycket spännande!
 
 
 
 
 
 
Imorgon ska vi iväg och kolla på Malin och Zamora som skall starta sin första dressyrtävling tillsammans och Zamoras första någonsin, det blir en liten LC och det ska bli så spännande att se=) Zamora gör sig verkligen under sadel och det är mycket power i den hästen! Bilder på detta hoppas jag att kunna lägga ut imorgon=)

Kommentarer
Postat av: Christina

"Farligt" snygg är han, lillebror :-) Och vad roligt att höra om Ingela och första skritturen på Isadora, grattis till henne via dig, Maria!
Alla kramar
Christina & Lucky

2012-10-06 @ 11:27:12
URL: http://blogg.stall-llacheu.se
Postat av: Maria Borvall

Lillebror har nog inget emot att bli skåning Christina=) Jag ska hälsa och gratta Ingela, hon är överlycklig=) Kramar

2012-10-06 @ 20:32:27
URL: http://www.agardensstuteri.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0