Riks i Lerum!

Igår så var det äntligen dags för utställning igen, jag har ju velat lite fram och tillbaka om han hullmässigt var redo att visa sig för Walesisk domare, men för lite mer än en vecka sedan så bestämde vi att vi åker, om annat så är det ju väldigt bra träning! Vi hade ju aldrig kunnat drömma om att det skulle gå så bra och första gången han skulle trava i ringen så visade han sig vekligen från sin bästa sida, han riktigt flöt fram och jag rös i hela kroppen!
 
Han fick guld och väldigt fin kritik! Sen tog han även hem Junior Championatet och blev tillslut även BIR Reserv av väldigt många vackra cobbar, det var verkligen hårt motstånd vilket gör det extra kul! Det var 53 cobbar anmälda, jag har inte riktigt koll på hur många som visades för det var lite strykningar.
 
Sen märktes det att han blev lite tröttare ju längre dagen gick och jag förstår honom i den värmen! Så några gånger fick han inte till traven riktigt lika bra, men vad gör väl det han är ju bara 1 år och i det stora hela så skötte han sig exemplariskt bland så många andra hästar och i transporten med för den delen.
 
Tack för alla gratulationer vi fick och tack till SWF och framförallt Gunn för en mycket trevlig utställning, det här var en sån utställning man hade kunnat åka utan häst och bara suttit och njutit av vädret och alla vackra hästar som visades!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Jättegrattis!!! Fiiina killen <3!
Bådar gott för framtiden :)

2012-08-12 @ 15:19:39
Postat av: Mikaela

Grattis till guldet! Det förtjänar ni verkligen på en sån fin häst. Dusk är jätte fin häst.

2012-08-12 @ 16:35:21
URL: http://mikaelasnygging.blogg.se
Postat av: Mikaela

Grattis till guldet! Det förtjänar ni verkligen på en sån fin häst. Dusk är jätte fin häst.

2012-08-12 @ 16:35:31
URL: http://mikaelasnygging.blogg.se
Postat av: Christina & Lucky

STORT GRATTIS! "Där satt den!" :-)

2012-08-12 @ 18:48:35
URL: http://blogg.stall-llacheu.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0