En bra hästvecka!

Då har ännu en vecka gått och det har hänt en hel del! Ice har hittat ett nytt hem och åker i början av Augusti! Therese som har köpt honom äger redan en kusin (Calerux Black Prince som gemensam morfar) och även han har nerverna lite utan på kroppen och hon ville fantastiskt nog ha en till sådan=) Therese jobbar som instruktör på Horse Vision i Skövde där hon undervisar i frihetsdressyr! Så detta kommer bli jätte spännande att följa, det känns så himla rätt och så kul att Ice kommer få den här chansen! Christina som har Lucky (Ågårdens Wiper) jobbar på samma sätt med honom och jag tycker det verkar jätte intressant, jag måste sätta mig in lite mer i det=)
 
Sen har vi haft ett betäckningssto här, det är faktiskt Caracas första sen han kom hit. Jinnie som hon heter är ett svensk halvblod e. Turban Rose, som har tävlat hoppning innan hon blev skadad och efter att hon inte blivit dräktig på semin trots tre försök, så var det sista utvägen att prova med "riktig hingst" Och detta fixade Caracas utmärkt! Lite för bra tom för det blev tvillingar, men nu är en knäppt och den andra ser ut att stanna, så nu håller vi tummarna för en vacker WPB nästa år!
 
Nu är hemresan bokad för Tegi, det blir i slutet av Juli hon kommer, ska bli riktigt spännande!
 
Sen har vi anmält Dusk till Riksutställningen, ännu en kul grej att se framemot! Vi tänkte först inte visa honom i år, men sen kände vi att det kunde vara bra träning att vara ute lite innan hingstvisningen. Så förhoppningsvis blir det lite fler utställningar i närheten med i sommar/höst!
 
Ha en fortsatt trevlig sommar alla vänner!
 

Kommentarer
Postat av: Christina

Caracas, han kan han :-) Gammal är äldst.

Och än en gång grattis till försäljningen av Ice, hemkomsten av Tegi och inte minst visningen av Dusk!

Det händer minsann saker på Ågårdens, här går jag "bara" och väntar på sadel :-)
Stora och många kramar
Christina & Lucky

2013-07-15 @ 06:57:07
URL: http://sunthastfornuft.bloggo.nu/sv/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0