Det har varit fullt upp!

I helgen har vi varit på ungponny championat finalen i Falkenberg och hjälpt till. Vädret var verkligen på våran sida och vi fick se många fina ponnier, tyvärr inte så många cobbar.. Men visst hoppas man på att det ska bli fler med åren=) Finalen av årets ponny går också av stapeln där och här hade welsharna en väldigt fin representant, nämligen cobhingsten Mr Majkman e. Burhults Black Commence (alltså en halvbror till Caracas) och han slutade på en hedrande 2:a plats! Lowa var hos hennes farmor och farfar hela helgen så vi sov över i Falkenberg, visst saknar man henne när man är borta så "länge", men samtidigt har vi enorm tur som har lätt att får både barnvakt och hästvakt så man får komma ut ibland!



I fredags var det dags för fölen att bli avritade och chippade! Dom skötte sig jätte bra och det är så skönt att allt är klart och inskickat till deras pass nu. Per hann med att slå vårat gräs också, bäst att passa på när vädret såg bra ut, så igår när vi kom hem var det rullat och klart, nu tror (hoppas) jag att det ska räcka hela vintern!


En nyfiken Ice hälsar på en lite tjurig Zafir..

Det är så skönt att ha fölen hemma nu, man kan gå ut flera gånger om dagen och Lowa gillar att sitta i vagnen utanför hagen och kolla på dom också=) Wonder har verkligen utvecklas åt rätt håll, det har hänt jätte mycket med henne på dom senaste veckorna! Jag får väl erkänna att hon inte var det snyggaste fölet när hon föddes.. Hon såg lite ut som en älg, smal och långbent.. Men nu ser jag att det verkligen finns hopp för henne=) Hon kanske inte kommer att bli den mest rastypiska welsh cobben, men för en som vill ha en vacker, viktbärande häst som har en fantastisk trav så kommer hon bli perfekt! Hon var lite utåttåad när hon föddes, men det syns inte längre!


En svart och snygg Wonder!


Wonder gillar att bli borstad i stallet


Och tillslut en bild på den blivande paddocken=)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0